Besluiten over rijksmonumenten - inzage en bekendmaking

Als de minister een rijksmonument aanwijst of afvoert dan maken we dit bekend in de Staatscourant. De publicatie in de Staatscourant vermeldt wanneer het (ontwerp)besluit en de relevante stukken ter inzage liggen en op welke manier een belanghebbende kan reageren.

Monumenten
aanwijzen en afvoeren
Op deze pagina ziet u om welke rijksmonumenten het gaat en kunt u de publicatie inzien, zoals deze in de Staatscourant is geplaatst. Ook kunt u hier het (ontwerp)besluit en de relevante stukken bekijken.

Officiële bekendmakingen

BesluitDatumMonumentnummerOmschrijving
West Betuwe - Besluit 144635111 juni 202416499Besluit tot afvoering van (poort) BY Bulkstraat 28 te Deil, rijksmonument 16499.

Alle besluiten zijn terug te vinden in de categorie Besluiten.

De stukken zijn helaas niet optimaal voor lees- en spraaksoftware. U kunt voor meer informatie bellen met onze Infodesk.

Auteursrecht

De documenten die ter inzage liggen zijn (deels) niet opgesteld door de overheid. Op deze documenten kan auteursrecht rusten. Voor het gebruik van deze documenten heeft u toestemming nodig van degene bij wie dit auteursrecht berust. Voor het verkrijgen van de toestemming bent u zelf verantwoordelijk.

Meer informatie

Meer informatie over de besluiten van de RCE en het aanwijzen en afvoeren van monumenten is te vinden in het onderwerp Monumenten aanwijzen en afvoeren.

U kunt op deze kennisbank reageren via het reactieformulier.

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 22 mrt 2024 om 04:01.