gemodificeerd zetmeel

Versie door RCEbot (overleg | bijdragen) op 20 aug 2024 om 10:16 (Nieuwe pagina aangemaakt met '{{#element: |Elementtype=Begrip |Paginanaam=Begrip:A0f7f862-93d2-481e-8598-2f972236a1dc |Definitie=Gemodificeerd zetmeel is zetmeel dat chemisch of fysisch is aangepast om specifieke eigenschappen te verkrijgen, zoals verbeterde verdikkingskracht of stabiliteit, veel gebruikt in voedingsmiddelen en industriële toepassingen. |RdfUri=https://data.cultureelerfgoed.nl/term/id/cht/a0f7f862-93d2-481e-8598-2f972236a1dc |Voorkeurslabel=gemodificeerd zetmeel |Breder=B...')
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)

Gemodificeerd zetmeel is zetmeel dat chemisch of fysisch is aangepast om specifieke eigenschappen te verkrijgen, zoals verbeterde verdikkingskracht of stabiliteit, veel gebruikt in voedingsmiddelen en industriële toepassingen.



U kunt op deze kennisbank reageren via het reactieformulier.

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 20 aug 2024 om 10:16.