Thema/Glas: verschil tussen versies

(Nieuwe pagina aangemaakt met '{{#element: |Elementtype=Thema |Voorkeurslabel=glas |Semantictitle=glas |Omschrijving=Glas is de verzamelnaam voor hard, doorzichtig, niet kristallijn materiaal, be...')
 
k (Dvmersbergen heeft de pagina Thema/dcc2121b-8394-44f7-9664-86b109d079a4 hernoemd naar glas zonder een doorverwijzing achter te laten)
 
(geen verschil)

Huidige versie van 29 jul 2020 om 09:23

GlasGlas is de verzamelnaam voor hard, doorzichtig, niet kristallijn materiaal, bereid uit gesmolten zand, kalk en soda (natriumcarbonaat) of potas (kaliumcarbonaat). Met 'niet kristallijn' wordt bedoeld dat glas een gestolde vloeistof is. is de verzamelnaam voor hard, doorzichtig, niet kristallijn materiaal, bereid uit gesmolten zand, kalk en soda (natriumcarbonaat) of potas (kaliumcarbonaat). Met 'niet kristallijn' wordt bedoeld dat glasGlas is de verzamelnaam voor hard, doorzichtig, niet kristallijn materiaal, bereid uit gesmolten zand, kalk en soda (natriumcarbonaat) of potas (kaliumcarbonaat). Met 'niet kristallijn' wordt bedoeld dat glas een gestolde vloeistof is. een gestolde vloeistof is.

Artikelen in dit thema

Meer informatie

Zie ook deze thema's


    Specialist(en)


     Contact

     Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 29 jul 2020 om 09:23.